Skip to main content

😄No vull entrar en polèmica, explicaré la meva opinió, reforçada per anys d’estudi

🥐EL sucre refinat o artificial o de taula o dextrosa o blanc o morè o melassa…..és igual amb el nom que surti en l’etiqueta, continua sent sucre!!!!!
I els efectes per al nostre organisme són perjudicials, a curt i a llarg termini.
😤Són calories que ingereixes i no aporten cap tipus de nutrients.
🍟El sucre està present en gairebé tot allò que és processat, com begudes, galetes,…… fins i tot en el pernil salat!
🥺La població el consumeix perquè té un gust que està pensat perquè ens agradi.

😤Si no controlem allò que comprem, estarem ingerint una quantitat desmesurada de sucres que generarà problemes de salut com:
1. Sobrepès i obesitat.
2. Càries, pel el gran consum de productes processats plens de sucres.
3. Hormonals i fisiològics.
4. EL sucre produeix addicció. Per això, costa tant deixar de consumir-lo!!!

👀Però…… si és TAN DOLENT, per què es permet posar-ho a la indústria alimentària?
Doncs perquè són :

• Productes econòmics, agradables al paladar i productes que triguen a caducar.

😉Siguem curosos i llegim les etiquetes dels productes.
La indústria alimentària només té un objectiu, el seu propi benefici!!!
—————————————————————–

🥐EL azúcar refinado tiene efectos para el organismo perjudiciales a corto y a largo plazo.
🍟Está presente en casi todo lo que es procesado,!
Y hay un consumo importante por parte de la población.

😤Si no controlamos lo que compramos, estaremos ingiriendo una cantidad desmesurada de azúcares, que generará problemas de salud:
1. Sobrepeso y obesidad,
2. Caries,
3. Fisiologicos y hormonales
4. EL azúcar produce adicción.

👀Però …… si es TAN MALO…
¿por qué se permite ponerlo a la industria alimentaria?
Porque se obtienen:

• Productos económicos, agradables al paladar y no perecederos.

🦋Seamos cuidadosos leamos las etiquetas de los productos que consumimos.
La industria alimentaria sólo tiene un objetivo, su propio beneficio !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#salutnutricional
#evalucasalut
#evalucascarrascosalut
#pnie
#pni
#infermera
#alimentaciósaludable
#sucrerefinat

Següent publicació